0100 2400 (24h päivystys)
Hinauspalvelu ja tiepalvelu koko Suomessa
Soita ammattilaiselle 0100 2400
*Yksi numero koko Suomessa, ympäri vuorokauden:
0100 2400 (1,98 €/min + pvm/mvm)

Usein kysyttyä hinauspalvelusta

4.64 4,64 (Lue kaikki 7 681 arviota)

Kuinka teen tilauksen?

Saat apua soittamalla valtakunnalliseen päivystysnumeroon 0100 2400, joka palvelee vuorokauden ympäri.


Kuinka nopeasti saan apua?

Hinaus- tai tiepalveluauto tulee apuun isoissa kaupungeissa jopa alle puolessa tunnissa. Siellä missä etäisyydet ovat pitkät, avun saapuminen kestää luonnollisesti pidempään. Saat arvion ajasta jo soittaessasi päivystysnumeroon. Lisäksi kuljettaja soittaa sinulle.


Mihin autoni viedään korjattavaksi?

Ajoneuvosi viedään haluamallesi korjaamolle tai muuhun paikkaan. Niissä tapauksissa joissa vakuutusyhtiö maksaa palvelun kustannukset, käytetään usein lähintä sopivaa korjaamoa.


Minkä kokoisia ajoneuvoja hinataan?

Ajoneuvon koko ei rajoita hinaamista. Raskaalle kalustolle ja erikoisajoneuvolle löytyy varmasti sopiva hinausauto.


Miten auton hinaus tapahtuu?

Nykyaikainen hinausauto ja ammattitaitoinen kuljettaja varmistavat auton turvallisen hinauskuljetuksen. Vahinkopaikalle saavuttaessa hinausauton lava lasketaan ajosillaksi ja auto vedetään vinssillä ylös. Tämän jälkeen lava nostetaan kuljetusasentoon ja auto sidotaan kiinni, jotta varmistetaan auton paikoillaan pysyminen hinauksen aikana. Kaikki nämä toiminnot tapahtuvat kauko-ohjauksella.


Kuinka paljon hinaus maksaa?

Hinauksen maksaa yleensä vakuutusyhtiö tai ajoneuvokohtainen matkanjatkumisturva. Tällöin suoralaskutamme vakuutusyhtiötä. Itse maksaville taajamahinauksen hinta on alkaen 150 eur. Hinauksen voit maksaa pankkikortilla, käteisellä tai laskulla.


Miten pääsen jatkamaan matkaani?

Matkasi voi esimerkiksi jatkua vuokra-autolla tai taksilla. Voit päästä myös hinausauton kyydissä jatkamaan matkaasi, mikäli tämä sopii kuljettajan aikatauluun ja reittiin.


Miksi juuri Falck?

Koko Suomen kattavan Falck-verkoston yrittäjät omaavat pitkän kokemuksen. Verkoston jäsenet ovat tarkoin valittuja ja jokaisella on vakuutus vahinkoja varten. Valitettavasti markkinoilla on monia toimijoita, joilla ammattitaito, kalusto ja vakuutukset eivät ole itsestäänselvyys. Kun valitset Falckin, voit olla varma, että sinä ja ajoneuvosi saavat parasta mahdollista palvelua.


Onko sinulla lisäkysymyksiä?

Kysymyksesi (pakollinen)

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä niin anna puhelinnumero tai sähköposti. Pyrimme vastaamaan yhden työpäivän sisällä.